ING Office Lugoj 20 Decembrie

ING Office Lugoj 20 Decembrie
Strada 20 Decembrie 1989 36
305500 Lugoj
Timiş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

ING Asigurare Locuinta+ iti garanteaza siguranta casei si a bunurilor aflate in ea. Adica, odata asigurat, poti sa pui linistit capul pe perna pentru ca ai scapat de toate grijile pe care le aveai in legatura cu siguranta locuintei tale. Polita are o valabilitate de 5 ani si se prelungeste automat. Se acopera daunele provocate de: incendiu, explozie, cutremur, inundatii si alte calamitati naturale, furt prin efractie, talharie, avarii la instalatiile de apa, raspundere civila a proprietarului cladirii si a familiei.

 1. Cariere
 2. Credite
 3. Licitatii bunuri imobile
 4. Sfaturi de economisire
 5. Sucursale si ATM-uri

Profil lung
ING Bank este prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania, dupa 1989. Ca banca universala, ING Bank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii, mari corporatii si institutii financiare. ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 85 de milioane de clienti, companii sau institutii din 50 de tari.
Suma asigurata se stabileste in functie de valoarea la zi a locuintei Poti incheia asigurarea in lei sau euro, iar plata se face in lei la cursul zilei. In centrul preocuparilor noastre sunt nevoile clientilor.
In tot ceea ce facem, ne straduim sa fim "partenerul preferat" in domeniul serviciilor financiare. Succesul nostru se bazeaza pe imbunatatirea continua a abilitatilor de a gasi solutii inovative.
Descriere limbă străină
Factoring is a financial solution responding to the working capital need, based on assignment of receivables in favour of a factoring company called, factor. The client sells the receivables to the factor in exchange of advance financing and services (accounts receivable bookkeeping, collection, credit risk protection). Factoring consists in transferring the ownership of invoices after selling goods and services. ING Commercial Finance IFN SA, a part of ING Group, is specialized in factoring services offering to its clients all range of factoring services in a flexible and efficient manner.ING Commercial Finance IFN SA entered the Romanian market with a complete factoring package, designed to cover all working capital needs.
Cuvinte cheie:
Credite Bancare, Atm, Bancă, Asigurare de Locuinte
Produse
ING Card Complet, ING Card Euro, ING Gold, Card de debit in lei, ING Depozit in Lei, ING Depozit in Euro, ING Depozit Bonus, Asigurare RCA, ING Vita Protect, ING Travel Protect, Asigurare locuinta, ING Credit Protect, card de salariu, ING Prima Casa
Servicii
Home'Bank, Internet banking, Mobile banking, ING Self'Bank
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
ING Office Lugoj 20 Decembrie apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre ING Office Lugoj 20 Decembrie!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter